/swfobject.js">
Get Adobe Flash player

Quelcom sobre mi

 

Vaig néixer a la costa, a prop de Barcelona, fa uns 30 anys. Sóc enginyer industrial especialitzada en tècniques de fabricació i llicenciada per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment, visc amb el meu marit, el meu fill i un lloro que no es decideix a parlar.


Des de la més tendra infància, vaig mostrar interès per la costura i altres labors donada la tradició de les dones de la meva família. Però no fou fins la meva edat adulta que vaig descubrir el món del patchwork i l’art tèxtil.


He pres classes de la mà de quilters reconegudes i, poc a poc, he desenvolupat un interès especial pel disseny i l’estudi del color. Em fascina la creació de peces úniques i irrepetibles, perquè en cada una d’elles hi ha un trosset de la meva ànima. Cada pedaç de roba recull un moment de la meva vida: un dia plujós, una bona notícia, unes vacances a la platja...

 

En l’actualitat, segueixo formant-me per poder explorar nous canals en els que trobar inspiració per poder realitzar nous dissenys. De la mateixa manera, cerco contínuament noves tècniques que m’ajudin en la materialització dels meus esbossos. 

 

 

Copyright © 2012. Laura Vendrell. All rights reserved for text and photos